Tjänster

Våra behandlingar

20211108_114231-scaled.jpg

Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och permanent hårborttagning över hela världen. Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

IMG_20211125_132837-scaled.jpg

Ultraformer III HIFU

Ultraformer III HIFU är ett av världens ledande system för hudföryngring, ansiktslyft, hudåtstramning och kroppskulptering. Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

20211111_160242-scaled.jpg

Coolshaping 2

Coolshaping 2 arbetar med Cryolipolysis, även känd som ”fettfrysning”. Det är en procedur som använder kyla för att bryta ned fettceller. Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

Hydra Beauty

Hudföryngringsssystem med Microdermabrasion som har flera olika steg i en maskin. Den exfolierar, tömmer porer och vårdar huden på djupet. Därefter avslutar man med elektroporation som slussar ner serum i huden. Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

Micro-needling

Micro-needling med Omnia. Hudvård och hudföryngring på en helt ny nivå. En djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, pigmentförändringar, ojämnheter, fina linjer och rynkor.  Italiensk design och Svensk kvalité.  Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

CryoPen

CryoPen fryser bort: Fibrom, vårtor, pigmentfläckar, hemangioma, fettknölar, seborrheic keratoses– mfl med strålande och snabba resultat. Oftast räcker det med en behandling. Behandling med CryoPen är en mycket efterfrågad behandling. Besök Mariams Beautycenter i Skåne så skall vi hjälpa dig.

Boka tid för gratis konsultation