Ultraformer III HIFU

Vad är Ultraformer III?

Ultraformer III är nummer #1 när det kommer till HIFU. HIFU står för icke invasiv högintensivt fokuserat ultraljud, som är ett av världens ledande
system (googla gärna) för hudföryngring, ansiktslyft, hudåtstramning och kroppskulptering.

Maskinen jobbar med senaste tekniken som heter Micro och Macro fokuserad ultraljud. Ultraformer III arbetar med HIFU som står för icke invasiv högintensivt fokuserat ultraljud, med 7 utbytbara transducers som kan arbeta på olika ljup ger dina patienter en annan dimension av icke-kirurgiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Vad är MMFU?

MMFU står för mikro och makro fokuserad ultraljud och tekniken kallas för HIFU. Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på det exakta djupet man vill påverka 1,5mm, 3mm eller 4,5 millimeter.

Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som framkallar huduppstramning, kollagenbildning och minskar fettlagret beroende på vilket djup man arbetar med och
vilket resultat man vill uppnå med behandlingen.

Inflammationsfas:

Ultraljudsenergin överförs direkt till dermis som orsakar en inflammation i hudvävnaden och är en naturlig process som följs av en migrering av den nya bindväven, därefter skapas en läkningsprocess av såret.

Remodelingsfas:

En granulationsvävnad bildas på såret, vilket inducerar en stramare och mer enhetlig uppbyggnad av kollagenfibrer. Patienten kommer att märka minskade rynkor och en stramare hy mellan en period av 3 veckor och 6 månader.

Lämna intresseanmälan

Alla priser är från priser

Behandlingstid 30-60 minuter